Etiketter

, ,

Idag roade jag mig kungligt. 4-5 timmar distans på crossen byttes mot 3 timmar distans på trainern. Galet, jag vet. Men jag tycker att det är för halt på vägarna. Jag borde naturligtvis ha börjat utomhus och sen kört resten inomhus. Men eftersom jag har beredskap så kan jag inte dra iväg så långt i skogen och då tappar jag sugen lite. Så jag laddade med ett program som skulle ta 3½ timme och inkluderade en massa teknikövningar för att det skulle hända lite grejjer. Passande nog började Vinterstudion på SVT samtidigt, så jag hade nåt lagom lättsmält att kasta ett öga på när jag orkade. Efter 2:45 sved det som tusan i benen och jag växlade ner och trampade ur benen i en kvart. Det kändes som ett bra träningspass, även om det blev lite för kort mot vad som var planerat på schemat. Men jag räknar med att jag får en hel del distanspass på GC…

Inte kan man käka risifrutti när man cyklar ute i skogen heller!

Inte kan man käka risifrutti när man cyklar ute i skogen heller!

Trots att veckan började lite dåligt med en sjuk mage och totalvila så blev det ändå en rätt bra träningsvecka tillslut. Fick ihop 9 timmar högkvalitativ träning, och en del promenerande. Bra upphämtning!