Etiketter

, ,

Nej det blev ingen träning igår. Den svidande känslan i magen kom och gick under hela dagen och kvällen. Ibland blev det bättre när jag åt nåt, ibland blev det sämre. I övrigt mådde jag inte dåligt. Men jag kände ändå att det var dumt att träna. Och svårt att motivera sig i 2 timmar på trainern när energinivån var lite låg. Så jag sov istället. Förutom att jag sov/vilade i stort sett hela dagen, så gick jag även och la mig strax efter åtta igår kväll. Och jag slocknade ganska omedelbart tror jag. Var upp på toa vid 4 och hade lite svårt att somna om (läs: det tog säkert 5 minuter!) och sen sov jag tills klockan ringde 06.00. Så nu borde jag vara utvilad nåt dygn iallafall…

Hade funderingar på att köra dagens planerade gympass nu på morgonen och sen gårdagens trainerpass ikväll. Sen kom jag på att jag har ju faktiskt en coach som kan fatta sådana beslut åt mig. Vad skönt det är att kunna lägga ansvaret på någon annan! 😉 Han svarade precis som jag hade svarat om någon annan än jag själv hade frågat mig, nämligen att jag bara skulle köra trainer ikväll. Och bara om jag var 100% frisk. Tänk att det är så mycket lättare att applicera sina kunskaper (och kanske framförallt sitt sunda förnuft) på andra än på sig själv. Dessutom gjorde ju det att jag fick sovmorgon imorse!nattinatti