Etiketter

Hemma igen efter en helg i husbilen. Även idag stod det velodrom på schemat. 90 minuter runt runt runt låter kanske inte jätteupphetsande, men det är så jäkla kul! Sen kör man ju inte bara runt runt runt heller, utan det är ju en massa blandade intervaller och övningar. Benen kändes mycket bättre idag än igår, då fick jag kämpa för varje tramptag kändes det som. Idag var det konditionen som satte gränserna mot slutet. Tog iallafall ut mig ordentligt och har dragits med prologhosta resten av dagen pga den torra luften i velodromen.

IMG_3503

Foto: Andreas Burstedt

Det mest fantastiska idag var ändå att jag och Per kunde köra samtidigt i 90 minuter medan tjejerna roade sig själva i kafeterian/lekrummet under hela tiden! Inte ett knyst från dem och de tyckte mest att det var spännande och fascinerande att man faktiskt kan cykla på väggarna… Skönt att veta att man kan åka dit någongång ibland även om vi har tjejerna hemma hos oss. För bo i husbilen tycker de är supermysigt!