Etiketter

, , , ,

Idag har delar av CK08 Ride of Hope kört hårt i velodromen i Falun igen. 3 timmar Lördagxmixen med blandade intervaller räcker åtminstone för att göra mig trött i både ben och huvud. Det var onödigt mycket folk som var med och körde och ibland blev det lite rörigt. Jag känner att jag inte är van att köra velodrom, för jag blir trött mycket snabbare än vanligt och jag tror det beror på att jag är på helspänn hela tiden rent mentalt. Koncentrerar man sig inte börjar man snart fladdra för mycket i banan och riskerar att ställa till med otrevligheter. Otrevligheter höll det på att bli ändå när en kille två cyklar framför mig fick punka. Han var tack och lov inte nån nybörjare på bancykling och räddade situationen, men det var några fladdriga nervösa sekunder innan han hade tagit sig ur banan. Dessutom knäckte han hela fälgen. Det blev en dyr dag för honom, eftersom det var hans egen cykel.

Jag körde iallafall mina ben riktigt stumma idag. Mot slutet hängde jag inte med i intervallerna. Benen kändes ok när vi bara körde lite fritt, men så fort vi ökade farten och skulle köra intervallerna så stumnade låren helt. Men 2½ timmes hårdkörning får jag väl vara nöjd med.

Avslutade dagen med lite snowraceråkning med småtrollen. Fantastiskt fint här på Främby Udde. Isen är plogad så vi efter att ha åkt en stund tog vi en kvällspromenad på isen. Nu är det snart dags att ta sig till stugan igen (vi bor i husbilen) för lite matlagning.

Svårrullat...

Svårrullat…

Marika verkar köra hårt med tjejen bakom

Marika verkar köra hårt med tjejen bakom

Skön kvällspromenad på isen

Skön kvällspromenad på isen