Etiketter

, , , ,

Efter 8 dagars träning utan vilodag så ska det bli skönt att ta det lugnt ända till på lördag morgon. Trainerpasset igår genomfördes med stumma ben, men det genomfördes på rätt effekt. Dock kom inte pulsen upp i 95% ens på sista intervallen, så till nästa pass får jag nog (tyvärr?) köra på lite högre effekt. Det är ju bra att det går framåt! I morse gymmade jag hemma. Hade ingen som helst lust att ge mig ut och skotta fram bilen vid halv 5 i morse. Dessutom hoppade jag mer eller mindre över de flesta benövningarna och fokuserade i första hand på core, balans och rörlighet. Det var skönt och ungefär vad jag orkade efter 6½ timmes vila.

Nu ska jag mest ägna mig åt att äta i två dygn innan det är dags för helgens två Velodrompass i Falun. Först ut är brunch, vilken minut som helst! Omnomnom…

Ja, men lite så...

Ja, men lite så…