Etiketter

, ,

Det ryktas om att det var extremt trångt på gymmet igår kväll. Under perioder som dessa är jag extra glad att jag tränar på morgonen tillsammans med de vanliga dårarna. En (för mig) okänd kille i morse dock. Men jag kan inte förstå mig på alla dessa människor som får panik och börjar tokträna efter jul och nyår. De går från att äta för mycket och för fel i kombination med att inte träna alls. Till att träna massor, fortfarande äta fel men nu alldeles för lite istället. Summan av kardemumman blir att det blir tråkigt, jobbigt och de blir sjuka, slutar träna och kommer inte igång igen förrän möjligtvis när de inser att det kommer bli sommar i år också. Ok nu drog jag alla över en kam, men det bjuder jag på. Det är tillräckligt många som fungerar så för att jag ska våga mig på att generalisera. Mitt råd: Tänk långsiktigt, gör det som är roligt och fortsätt för guds skull att äta, men ät bättre mat!summer bodies