Etiketter

,

Jag har tydligen kickstartat min förbränning. Min mage har förvandlats till ett stort slukhål igen. Det här händer då och då, men det brukar i första hand vara efter längre perioder med hårdare träning, typ träningsläger och sånt. När jag kommer tillbaks till vardagen kan jag äta hur mycket som helst! Och då är inte jag den som äter lite annars… Hur som helst, så är jag hungrig nu och hela tiden.

Det går framåt med styrketräningen tycker jag. Igår morse när jag tränade kändes det först rätt segt, framförallt i benen såklart, men sen kände jag mig starkare än på länge. Detta trots att jag under den här veckan ska köra 3 set à 20 reps per övning, istället för 2 set. Jag tycker fortfarande att det blir rätt segt och trist att köra så många repetitioner, men säger Isak att jag ska göra det så gör jag det. Fasen vad skönt det är när någon annan säger åt en vad man ska göra! (Ok, inte alltid, men i det här fallet)… På torsdag blir det till att öka på vikterna litegrann.kill you