Etiketter

, ,

Det är rätt kul med intervaller. Åtminstone i början. Typ första minuten. På sin höjd. Sen började jag tänka onda tankar om Isak och funderade återigen på att börja med knyppling eller frimärkssamlande. Efter två av fyra intervaller bad jag Per hämta hinken. Det känns mentalt bättre att åtminstone ha en hink bredvid, då törs jag pressa mig maximalt, annars fegar jag när jag börjar bli yr och illamående. Men naturligtvis kräktes jag inte idag heller. Efter sista intervallen var det dock nära. Efter nedvarvning och en stunds ömkande i soffan så återvänder livet igen och jag ser fram emot nästa pass! Tur att man har så dåligt minne… Imorgon är det dock distanspass ute som gäller. Lugnt och långt, dvs raka motsatsen mot dagens pass.

Jag vill också ha tur, så därför tränar jag!

Jag vill också ha tur, så därför tränar jag!

Maxpuls i intervallerna: 191,194,196,198
Maxpuls i intervallerna: 191,194,196,198