Etiketter

, , , ,

I morse när klockan ringde 04.15 funderade jag faktiskt litegrann över hur det är ställt egentligen. Jag är ju trots allt ledig. Men när jag kom hem igen från gymmet, härligt mör i hela kroppen, och fick krypa ner i sängen bredvid det lilla trollet som av någon anledning låg och snusade så gott i min säng, då var det värt en tidig morgon. Att sen få sova 1½ timme till innan lillhönan tyckte att det var dags att gå upp, ha träningen avklarad och en hel ledig dag framför sig tillsammans med mina små hjärtan – det är livskvalitet! Nån måste ju däremot hålla fabriken vid liv när vi andra har semester, så det stora hjärtat fick vi klara oss utan idag.

Happy selfie!

Happy selfie!

Blondie på boll (i dubbel bemärkelse)

Blondie på boll (i dubbel bemärkelse)

Superman på boll, eftersom Blondie egentligen är alldeles för svårt för mig utan balans...

Superman på boll, eftersom Blondie egentligen är alldeles för svårt för mig utan balans…

Även superman med mobil i handen blev uppenbarligen en utmaning för balansen...

Även superman med mobil i handen blev uppenbarligen en utmaning för balansen…