Etiketter

, , ,

Idag fick vi finbesök från storstaden i form av några av mina kära CK08:or. Distanspass stod på schemat. Klockan 11 skulle vi rulla iväg, men eftersom Camilla hittade en Gästgivarevägen i Kilsmo (vilket är typ 1 timmes bilväg från vårat Gästgivarevägen), så fick vi ändra planerna lite… Så vi andra stack ut på en timmes runda i skogarna härikring innan vi åkte tillbaks hem och hämtade upp Camilla när hon hade hittat rätt. Den turen vi egentligen hade planerat att åka var ca 6,5 mil på rätt tuffa grusvägar, bland annat uppför Ånnabodabacken. Det blev rätt slitigt mot slutet. Dessutom var vädret ganska kasst här, inte alls den sol som smhi hade utlovat. Istället fick vi regn till och från. Mest till mot slutet. Eftersom det var igenmulet så blev det dessutom mörkt väldigt tidigt. Ingen av oss hade reflexväst och bara några av oss hade lampor. Vi kortade av turen lite på slutet och det resulterade i att vi var tvungna att ta landsvägen hem bland alla bilar. Inte optimalt, men annars hade vi nog inte varit hemma än… Det slutade på totalt 9 mil och drygt 4 timmar. Bra distanspass med andra ord! Hemma käkade vi lasagne och såg till att återfå lite värme innan tjejerna rullade hemåt igen.

Tack för idag brudar (och grabbar)!

2013-12-29 12.54.07 2013-12-29 13.49.39 2013-12-29 13.49.51