Etiketter

, , ,

3-4 timmar distans stod det på schemat i morse. Eftersom vi har tjejerna hemma så kunde vi inte cykla tillsammans, utan fick cykla en i taget. Jag stack ut på morgonen. Hann inte mer än utanför dörren innan det började regna. Tack och lov så gav det sig ganska snabbt. Vinden räckte gott och väl… Jäklarns vad det blåste! Ibland var det sån motvind att jag knappt hade styrfart och ibland var det kantvind så jag höll på att hamna i diket. Jag ville reka lite inför nästa helgs distanspass. Då kommer några av tjejerna från laget hit och ska cykla distans. Körde via Gyttorp och Dalkarlsberg bort till Ånnaboda och sen hem via Frösvidal, Närkes Kil och Pershyttan. Många uppförsbackar blir det. Mycket blöt grusväg var det. Benen blev fruktansvärt sega tillslut, men vad skönt det var!! Många nya vägar, inga tider att passa och till och med solen gjorde sig besväret att titta fram emellanåt. Riktig cykelglädje!

Fina cykelvägar och knappt någon trafik

Fina cykelvägar och knappt någon trafik

I Ånnaboda var det lite snö i backen...

I Ånnaboda var det lite snö i backen…

Titta solen!!

Titta solen!!

SAM_1340

Skuggan är inte varje dag man ser så här års!

Skuggan är inte varje dag man ser så här års!