Etiketter

, , , ,

På förmiddagen idag tog jag med mig Milo och gav mig ut i regnet på den för dagen föreskrivna löpturen. Superskönt löparväder faktiskt. Vi stack upp i skogen och sprang på MTB-lederna. Det blev en del naturliga intervaller, dels pga att det är rätt kuperat på sina ställen och dels eftersom Milo hittade en massa ställen som han bara var tvungen att lukta och kissa på. Då fick jag roa mig med upphopp och annat pulshöjande.

Det var rätt blött och lerigt i skogen...

Det var rätt blött och lerigt i skogen…

Löparsällskapet

Löparsällskapet

På eftermiddagen var det julfirande som gällde. Eftersom jag inte har tjejerna på julafton och mamma ska jobba då, så tidigarelade vi julen några dagar. Så vi har ägnat oss åt att äta massa julmat, öppna julklappar, titta på Kalle Anka och Karl-Bertil. Och så den obligatoriska Aladdin-asken såklart!

Tjejerna verkar nöjda över julklapparna, Per verkade nöjd och jag är löjligt nöjd! Smycken, tofflor, skidstavar. Och så kommer jag tydligen köra med wattmätare nästa säsong. 😀 Tack älskling, du är bäst! ❤