Etiketter

,

Helt galet nervöst i morse när vi åkte till Falun för velodrompremiär! Vi startade med 4 timmars introkurs där vi först fick lite teori och sen ge oss ut på banan. Det läskigaste var att köra fixie och att inte kunna bromsa som vanligt. Men man lärde sig ganska snabbt hur cykeln fungerade och sen var det bara att gasa. Hade Anders ord i bakhuvudet ”Går det så går det med fart”. Det passade in även på velodromcykling. Snart var vi högst uppe i kurvorna och körde. En vurpa bjöd dock dagen på där Camilla och Sara fick markkänning. Det gick bra som tur var, bara Sara som blev lite skrapad.

Pass två var det Emma som höll i. Vi fick köra lite blandade övningar. Jag körde en timme innan jag kände mig rätt nöjd för dagen. Jag, Sara och Camilla fortsatte i gymmet tillsammans med Fredrik för att testa tekniken i en del styrkeövningar som ingår i våra program.

Efter 17 var det ett trött och hungrigt gäng som begav sig till stugorna för matlagning. Tacos och smågodis fick avsluta en bra dag. Nu är det läggdax, för i morgon klockan 9 kör vi igen.

Här kommer lite blandade bilder från dagen. Min kamera och jag är inte riktigt överens, så det blev inte så många bra tyvärr.

SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC