Etiketter

, , , ,

Idag har det mest varit snö. Började dagen med en löptur tillsammans med Linda och Hanna. Jag var lite osäker på om jag skulle våga springa när det var -10, kroppen inte är van med kyla och mina luftrör har varit sådär lagom osammarbetsvilliga på sistone. Men vi bestämde oss för att göra ett försök och ta det väldigt lugnt. Det gick fint. 6 km blev det. Skönt att springa lite, det var superlänge sen.

Var i stort sett bara hem och svidade om till cykelstassen och sen stack jag och Per ut på en liten crosstur i snöstormen. Säsongspremiär för värmeslingor i både skor och handskar. Gött! Hade dessutom så mycket kläder på mig att jag inte frös det minsta. Utom i ansiktet, för där var det riktigt kallt och blött. Mina glasögon frös fast i ögonbrynen. Typiskt oskönt! Per var åtminstone skyddad av skägget. Fast han såg rätt rolig ut…

Frostig stämning...

Frostig stämning…

Jag ser lätt skeptisk ut...

Jag ser lätt skeptisk ut… Och Michelin-aktig