Etiketter

, , ,

Inledde dagen med att inte åka till Eskilstuna som planerat. Egentligen skulle vi ha kört ett SubXX-distanspass där idag. Jag hade sett fram emot det riktigt mycket, men den där Sven ställde ju till väglaget så förbaskat, så vi beslutade att ställa in alltihop för säkerhets skull. De flesta hade ju som jag dryga timmen att åka, även om de kom från andra hållet. Hade tänkt ta ett distanspass här hemma istället, men familjerådet bestämde att det var rätt skönt inne också. Så vi nöjde oss med en riktigt skön långpromenad i skogen. Lagom ansträngande, lagom kallt, strålande sol (lite för bitande vind bara) och en nöjd hund. Mycket skönt!

Å ena sidan känner jag mig lite stressad över att jag inte kommit igång med uppbyggnadsträningen än, inte har cyklat ordentligt på typ 1 månad och dessutom ska göra Padillatest om mindre än en vecka. Å andra sidan så har jag ju inte fått mitt träningsprogram av Isak än så motivationen att dra igång nåt eget i väntan på det har inte känts jättehög. Och vad gäller Padillatestet så ska ju det ge mig en utgångspunkt för min träning, det är ju inte som att jag ska vara i toppform nu – det har ingen cyklist blivit ihågkommen för. upset