Etiketter

, , , ,

Ni har väl säkert inte missat det här, men har ni gjort det tycker jag att det är läge att skämmas! Jag skulle ha bloggat om det tidigare, men eftersom jag var belagd med munkavle fram till det officiella förkunnandet på Sweden Bike Expo, och det sedan kom en Thailandsresa emellan, så gör jag det nu istället.

Vi i CK08 damelit har alltså ingått ett grymt viktigt samarbete och därför också bytt namn. Vi heter numera CK08 Ride of Hope. Känns bra i både hjärtat och magen att få göra det som är absolut roligast (cykla) samtidigt som man gör vad man kan för att samla in pengar till Barncancerfonden.

I senaste numret av Bicycling kunde man läsa om vårt samarbete:

Tyvärr kunde jag ju inte vara med när det var fotograferingsdags, då hade jag lite viktigare saker för mig, som ett 7-årskalas :)

Tyvärr kunde jag ju inte vara med när det var fotograferingsdags, då hade jag lite viktigare saker för mig, som ett 7-årskalas 🙂 Saknas gör också Mathilda, Ulrika och Ingrid.

Vill ni läsa mer så har Ingrid bloggat här och Karin har bloggat här.

SONY DSC

Jag

Ulrika

Ulrika

Ingrid

Ingrid

Mathilda

Mathilda

Och så hoppas jag förstås att ni också vill vara med och hjälpa till. Både för att samla in en herrejösses massa pengar till Barncancerfonden, och för att hjälpa oss i CK08 Ride of Hope.

Vill du det? I så fall klickar du dig bara in här och skänker valfri summa. Där kan du också läsa mer om vår insamling och varför vi ingick det här samarbetet från första början. Alla bidrag tas tacksamt emot av Barncancerfonden. Jag lovar att det kommer kännas bra i din mage och ditt hjärta också!