Etiketter

, ,

Idag behöver ingen behandla mig som pestsmittad längre. De obligatoriska >48 timmarna har gått och jag är officiellt smittfri. Det firade vi med ett gymbesök i morse före jobbet. Jag hade inte jättemycket kräm i musklerna. Inte helt oväntat. Men det kändes skönt att röra lite på sig. Jag hade till och med Prolong (som jag annars bara använder vid längre distanspass) i flaskan för att åtminstone bidra med en gnutta energi. Är i ett träningsmässigt vakuum just nu eftersom jag väntar på att köra igång med Isaks träningsprogram. Ska bli riktigt kul att se vad han har att komma med!

Kom sedan till jobbet med förhoppningen om en lite lugnare uppstartsträcka efter semestern. Men som vanligt så hade jag fel. Väldigt fel. Men det är väl inte mer än rätt att man får slita lite efter 2½ veckas semester…