Etiketter

,

Det där med kost och träning har jag ju rätt bra pejl på själv. Träningen får jag ju dessutom hjälp med av Isak, så det är ju riktigt lyxigt.

Det jag däremot inte har fullt så bra koll på som jag borde, är den mentala biten. Och nu är det så finfint att Malin Emilsson på Kraft & Balans ska hjälpa mig med det. För det vore ju förjäkla trist om benen håller hela vägen men pannbenet har tröttnat när det är några mil kvar!

Vi har haft ett första inledande samtal och jag fick svara på en massa svåra frågor. Tänk att det ska vara så svårt att sätta ord på saker som man egentligen har helt klart för sig inne i huvudet. Men hon är envis Malin. Och duktig. Så det här kommer gå som en dans, det är jag övertygad om!

Gå in och kolla på deras hemsida vetja. De är ett nystartat företag som har supermycket roliga aktiviteter för sig. Man kan få hjälp med det mesta som rör träning, kost och mental coaching. Bor du som jag, lite för långt ifrån Skövde, så går det mesta att få hjälp med över telefon också. Praktiskt va? 🙂

kraft-och-balans-2001