Etiketter

, , , ,

Nu har jag just genomfört den sista dagis- och fritidslämningen på sisådär 5 veckor och det känns sååå gött! Om en vecka bär det av till Thailand!

Den här veckan blir det däremot en hel del av allt. Jag brukar vara väldigt noga med att få tillräckligt med sömn, minst 6-7 timmar per natt. Annars orkar min kropp inte med all träning och så blir jag bara trött, nere och sjuk om det vill sig illa. Men den här veckan får jag nog faktiskt tumma lite på sömnen om jag ska hinna få ordning på allt innan vi åker. Jag har dessutom beredskap måndag-fredag, så jag styr inte riktigt själv över sovtiderna. På nåt vänster ska jag hinna få in all träning, jag har MASSOR med pluggande jag måste hinna göra innan vi åker eftersom sluttentan på kursen ligger när vi är borta, jag ska packa till tjejerna och till mig själv (som dessutom ska ha packning för 3 olika resor i rad) och på fredag åker vi till Stockholm för cykelmässa, CX SM, SubXX Sub8-träning och 25-årsfest. Jag blir lite trött bara jag tänker på det, men det är så mycket roliga saker som ska hinnas med, så då brukar det ju gå bra. Dessutom kommer jag efter det inte att ha en tid att passa på över 2 veckor, så jag tror jag hinner sova i kapp…

Såhär kommer jag troligtvis se ut mot slutet av veckan

Såhär kommer jag troligtvis se ut mot slutet av veckan