Etiketter

Den här veckan är det mycket träning planerad. Det är bra av två olika orsaker. Nr1: Jag har beredksap, vilket i värsta fall kan innebära att det blir pannkaka av allt (utom söndagspasset då jag är ledig). Nr2: Kommande tre veckor vet jag inte alls hur det blir med träningen. Nästa måndag åker vi till Thailand. Tråkigt… 😉 Löpardojjorna och ett gummiband får följa med. Men framförallt ska jag njuta. Träning blir det om andan faller på, men jag kommer inte hetsa runt där nere om jag inte har någon lust. Så det så!

Måndag 11/11 – Kondisrundan (pass på gymmet) + 90 min trainer (3×10+5 Subth./AR)

Tisdag 12/11 – Styrketräning (morgonpass) + Balansboll (pass på gymmet)

Onsdag 13/11–  Bodyweight (pass på gymmet)

Torsdag 14/11 – Styrketräning (morgonpass) + 90 min trainer (8×4+2 Subth./AR)

Fredag 15/11 – VILA

Lördag 16/11 – VILA (Sweden Bike Expo)

Söndag 17/11 – Crossnature + Spinning (med SubXX Sub8)