Etiketter

, ,

Igår morse när jag skulle åka till gymmet (vid en alldeles okristlig tidpunkt) kom jag ut till bilen bara för att upptäcka att batteriet var tomt. Och då menar jag TOMT. Det fanns inte tillstymmelse till nån liten lampa som försökte glöda när jag vred om nyckeln. Dött som i graven. Så jag gick in och kröp ner i sängen och sov 1½ timme till istället. Jag insåg när jag hade klätt av mig att jag ju faktiskt hade kunnat träna hemma istället, men då hade det tåget redan gått. Det var på tok för skönt att krypa ner igen.

När tjejerna hade somnat igår kväll så ropade soffan från ena sidan av vardagsrummet och trainern från den andra. Trainern vann. Såklart. 90 minuter sweetspot/active recovery bjöd kvällen på. Och träsmak i rumpan. Det blir lite annat att sitta och skava på trainern (inte bokstavligt talat på trainern, men ja, ni fattar), än att vara ute på vägen och köra. Det blev ett skönt pass iallafall. Lagom intensitet och när jag väl hade börjat trampa så var det riktigt trevligt. 5×5+5 och så uppvärmning och nedvarvning såklart.

20131105