Etiketter

, , , , ,

Åh vilken härlig helg vi har haft! Tanken från början var att den skulle vara helt utan cykling och att vi bara skulle ägna oss åt varandra. Nu råkade vi klämma in 3 timmar cykling mot slutet ändå, men det gjorde ju inte helgen sämre på något vis…

I lördags åkte vi till Stockholm på morgonen. Vi gick mer eller mindre planlöst runt på stan, käkade lunch, stannade till och tog en öl och bara tog det lugnt större delen av dagen. På eftermiddagen checkade vi in på hotellet. Jag hade förbeställt en ost- och chokladbricka till rummet som stod och väntade på oss. Mumsigt! Vi delade på en flaska vin och bara slappade i några timmar innan det var dags att gå till Hard Rock Café och käka middag. Synd bara att jag blev så mätt av förrätten att jag inte riktigt kunde njuta av varmrätten. Och någon efterrätt var inte ens att tänka på. Då förstår ni hur mätt jag var…

I morse när det var dags för hotellfrulle var jag fortfarande inte superhungrig. Men jag gjorde mitt bästa och fick faktiskt i mig en hel del från den välfyllda buffén. När vi var nöjda gick vi upp på rummet, hoppade i cykelkläderna, checkade ut från hotellet och tog bilen till Järvafältet. Där mötte vi upp några av tjejerna från laget och tillbringade nästan 3 timmar med att skvätta ner varandra med lera och koskit. Kan det bli en bättre avslutning på en toppenhelg?

Och som grädde på moset var jag bara hemma en timme innan jag åkte iväg och tillbringade några timmar tillsammans med mina favvo-gringos Marit och Linda. Kaffe, supergod kaka och mumsig glögg fick avrunda kvällen. Och på fredag blir det ny dejt, för då är Linda tydligen ungflicka (eller vad det nu hette)…

Ost och choklad. Omnomnom!

Ost och choklad. Omnomnom!

2013-11-03 11.52.35

Fotografering i halvlek

2013-11-03 11.59.14

Härligt med lerinpackning

2013-11-03 11.58.39 2013-11-03 11.58.57 2013-11-03 13.16.472013-11-03 13.16.41