Etiketter

, ,

Det hinns inte att bloggas fullt så mycket som jag skulle önska. Blogginläggen formas i huvudet, men tiden att få ner dem i skrift är lite knapp just nu. Inga barn hemma och ingen beredskap den här veckan, borde ju betyda att jag har hur mycket tid som helst! Dock så går den tiden till ännu mer träning, mer arbete, mer pluggande och mer småfix.

Ikväll är det dags för träff nummer två med nybörjargruppen i Noracyklisterna. Hoppas det kommer ett gäng. Vi hade supertrevligt sist och det var väldigt uppskattat bland de som var där. Jag har fått mycket positiv respons, vilket ju såklart är kul när man tar sig tid att göra något för någon annan än sig själv.

I brist på andra roliga bilder, så kommer nu korten från vårt CK08-möte i söndags.

SONY DSC ????????

Fredrik Ericsson, Felicia Rudenstam och Isak Strömberg

Fredrik Ericsson, Felicia Rudenstam och Isak Strömberg

???????? ????????