Etiketter

Den här veckan är det nåt bokat var och varannan kväll. Bokar inte in alltför mycket träning, eftersom jag vet att det är stor risk att det inte hinns med ändå. Det är lite fel tid på säsongen för att vända ut och in på sig själv för att hinna träna. Dessutom är tjejerna hos oss den här veckan, och lägg på lite dåligt mammasamvete på den fullspäckade kalendern, så kan man lätt räkna ut att kroppen kommer må bättre av att inte träna så mycket. Tjuvstartar trainersäsongen (som egentligen inte startar förrän nästa vecka), men det är ett lätt sätt att få träningen gjord även om klockan springer iväg på kvällen.

På söndag ska jag (och resten av CK08 damelit) till Bianchi Café & Cycles i huvudstaden, för att träffa våra nya coacher inför säsongen. Ska bli spännande att höra vad de har att säga!

Måndag 14/10 – Styrketräning (morgonpass)

Tisdag 15/10 – 90 min trainer (5×5+5 Subthreashold/Active rest)

Onsdag 16/10 –  Styrketräning (morgonpass)

Torsdag 17/10 – Yoga (morgonpass)

Fredag 18/10 – Löpning

Lördag 19/10 – Cykling (cross)

Söndag 20/10 – VILA

regret