Etiketter

, ,

Igår glömde jag till exempel att det var älgjakt. Det blev jag varse när jag, under min löprunda i skogen, kom fram till en vägkorsning där det stod ett helt gäng jägare med bössorna redo. När jag sprungit förbi dem började jag fundera över om de verkligen skulle jaga där. Isåfall borde väl området vara avspärrat? Jag sprang ju trots allt på en väg där det åker bilar emellanåt. Visserligen bara svampplockare och hundpromenerare, men ändå. När jag kom till början av vägen visade det sig att det var avspärrat… Men jag kom ju in på den grusvägen från en liten stig, alltså skulle jag själv ha haft koll på att det är älgjakt. Det hade jag ju, men jag glömde.

Löpningen i sig gick himla bra. Förutom att det är jobbigt och lite småtrist att springa. Men trots att luften var kylig så verkar mina nya astmamediciner funka bra. Sprang på lite extra uppför för att verkligen stressa andningen, men det kändes fint.

Jaha...

Jaha…