Etiketter

, ,

Jag tycker nog att det är lite för tidigt med snön… Ett tag till kan vi allt vänta! Och när den väl kommer så vill jag ha vinter på riktigt, så man har nån glädje av snön. Det enda som händer nu är att det ska skrapas bilrutor på morgnarna och det kan vara halt på vägarna när folk är på väg till jobbet. Sen försvinner ju allt under dagen, och så var det bortkastat arbete.
image

-Snön  låg kvar på baksidan i morse när jag klev upp

Gårdagens kvällsträningspass blev inställt pga orsak. Orsaken var den att jag var übertrött, frusen och sugen på att göra absolut ingenting mer än att krypa upp i soffan och titta på film. Det är inte ofta den möjligheten ges, så det var precis vad vi gjorde. När filmen var slut ringde telefonen och jag fick åka och jobba nån timme, så då kändes det extra skönt att ha tagit till vara på den lugna stunden och faktiskt slappa lite. Pluggandet, städandet och tränandet finns kvar till en annan dag, det är jag rätt säker på.