Etiketter

, ,

Mycket ben blev det på gymmet i morse. Fortsätter att köra relativt lätt, men 20-30 reps. Klängde även runt och trasslade in mig lite i ”junglegym”, körde en del bålstabilitet och övre delen av ryggen. Helt ostrukturerat, vilket jag inte alls gillar på gymmet. Jag vill ha ett färdigt program så jag vet vad jag ska göra. Men idag funkade det bra ändå, lyckades behålla fokus (trots att Per började strippa mitt i alltihopa…)

Arbetsdagen blev lite splittrad då ledningen gick ut med ett varsel på 47 anställda  😦 . 7 st tjänstemän och 40 kollektivare. Snart är vi lika många tjänstemän som kollektivare. Jag menar, hur många papper kan det finnas att vända på? Vad det innebär för mig har jag ingen aning om. Kanske ingenting. Själv anser jag ju att jag är oumbärlig, men nu är det ju inte jag som bestämmer…