Etiketter

, ,

Nu ikväll var jag och Marit på ett pass på gymmet som kallades för ”bodyweight”. På hemsidan beskrivs passet såhär: ”Ett pass där vi strävar efter att bygga upp en stark och smidig kropp. Fokus ligger på teknik och styrka och kan anpassas efter olika förutsättningar.” Det var spännande. För att uttrycka det milt. Man fick iallafall utmana sig själv ordentligt. Jag hade nytta av att jag har rätt stark coremuskulatur. Och för första gången i mitt liv har jag stått på händer! Flera gånger! Och det var inte alls sådär läskigt som jag hade bestämt mig för (efter ett antal överslag som barn)… Många koordinations- och teknikövningar kombinerat med rena styrkeövningar, som armhävningar i alla möjliga varianter. Riktigt kul pass! Många garv blev det också, både åt sig själv och åt de andra ;). Nästa vecka kan jag tyvärr inte gå, men det kommer helt klart bli ett av mina stående pass framöver för en stark och smidig kropp sitter ju inte i vägen på cykeln heller.

Marit övar handstående

Marit övar handstående