Etiketter

, , ,

Tanken var att vi skulle åka till Mallis i början av mars. Det är lite av en chansning att åka två veckor tidigare än vad vi gjorde i år. Man kan ha en väldig tur med vädret, men det kan oxå vara rätt kallt, regnigt, snöigt på hög höjd och helt enkelt som en svensk vår. Eftersom vi bara har 1 vecka per månad då vi mer eller mindre smidigt kan åka utomlands eller hitta på annat skoj, så blir vi lite begränsade. Skulle vi välja att vänta, hamnar vi i början/mitten av april, och det tycker vi blir för sent eftersom poängen med att åka är att få många mil i cykelbenen tidigt på säsongen. Men nu bidde det ingen Mallisresa alls nästa år. Utan det bidde en Gran Canaria-resa istället. I början av februari. Några av mina blivande lagkamrater i CK08 hade fixat boende, så då var det bara att slå till. Mer cykelkompisar, varmare väder och ännu längre cykelsäsong. Bara positivt!

Såhär najsigt hade vi det när vi var på Mallis i mars

Såhär najsigt hade vi det när vi var på Mallis i mars

Sen börjar det bli lite fullt i min kalender. Det är rätt mycket cykel framöver. Att jag ska tävla för ett Stockholmslag gör ju att det blir lite resande hit och dit på diverse träningar och annat. Att sen alla lagkamrater i Sub8-satsningen på Vätternrundan är utspridda över halva Sverige, och att vi behöver gemensamma träningstillfällen gör ju oxå sitt till…

Så om du av någon anledning skulle vilja umgås med mig före mitten av september 2014, så skulle det vara bra om du kan höra av dig så vi kan boka in det typ nu 😉 . Om du inte samtidigt vill umgås med mina barn, för de veckorna håller jag rätt tomma från några mer avancerade cykelaktiviteter.

Hur skulle jag klara mig utan Filofaxen?!

Hur skulle jag klara mig utan Filofaxen?!