Etiketter

, , , ,

04:15 ringde klockan. Jättehögt. Kändes det som åtminstone. Kravlade mig ur sängen, skrapade ihop resterna och släpade mig ut till bilen för att åka till gymmet. När jag kom ut på vägen in mot Nora och gatlyktorna tog slut visade det sig att jag inte hade nåt halvljus på bilen. Det var totalt kolsvart. Läskigt. Svängde in på en avfartsväg för att kolla om jag hade några lampor på bilen överhuvudtaget. Det hade jag, alla lampor funkade utom halvljuset. Tydligen hade den ena varit trasig ett tag (fick jag veta när jag kom hem) och nu hade alltså den andra oxå lagt av. Typiskt obra. På väg ner till stan var det ingen trafik, så det gick bra ändå eftersom jag kunde köra med helljuset på.

På väg hem efter träningen var det lite värre. Då var det mycket trafik, fortfarande lika mörkt och dessutom regnade det en hel del. Jag hade de två alternativen att bli blinkad åt för att jag bländade mötande med helljuset, eller bli blinkad åt för att jag inte hade nåt lyse alls. Hade jag inte helljuset på så såg jag varken mittlinjen eller kantlinjen, vilket innebar att jag fick bromsa ner till typ 40 (på 90-väg) så fort jag fick möte. Tack å lov var det inte många på väg åt samma håll som jag (alla vill bort från Gyttorp). Jag hade högre puls när jag kom hem än vad jag hade under hela träningspasset. Alltid nåt.

Ungefär såhär mycket såg jag på väg hem

Ungefär såhär mycket såg jag på väg hem

Träningen gick bra däremot. Det är superskönt att väcka kroppen med lite tung styrketräning på morgonen. Sen avslutade jag med yoga och var härligt avslappnad när jag var klar. (Det gick ju dock över så fort jag kom ut på landsvägen igen).