Etiketter

, , ,

Nu är jag redo för nästa säsong! Eller ja, typ. Eller, jag har åtminstone en tempocykel nu.

Ida var ju självklart tvungen att testa nya pärlan

Ida var ju självklart tvungen att testa nya pärlan

Och då kan ju inte lillasyrran vara sämre!

Och då kan ju inte lillasyrran vara sämre!

Finn fem fel...

Finn fem fel…

Sen är det bara motorn som behöver trimmas en del. Här snackar vi inte bara finjusteringar, utan en ordentlig uppgradering över vintern. Men just nu håller jag mig långt borta från pulshöjande aktiviteter. Ansträngningsastman har blivit sämre. Så fort pulsen stiger och jag börjar andas lite tungt, så börjar det väsa i bröstet. Det spelar ingen roll om det är ute eller inne. Så jag håller mig till styrketräning och liknande så länge. Har fått en läkartid på tisdag, så fram tills dess får jag hålla mig lite lugn. Det kommer väl gå sådär i helgen, eftersom det är cykel inbokat fredag, lördag och söndag… Helgen ska nämligen tillbringas i Eskilstuna tillsammans med SubXX. Najsigt värre!! Det blir kick-off och årsmöte och en massa cyklande och cykelsnack och eftercyklinghäng. Familjen och husbilen följer såklart med!

Milo får åka hem till sin bonusfamilj. Familjen Flodman har adopterat honom. Eller om det är han som har adopterat dem… Han får för mycket gott att äta (om det nu finns nåt som heter så) och för mycket motion (det lär ju knappast finnas iallafall), så han trivs som fisken i vattnet.