Etiketter

, ,

Ok att det är sjuuukt jobbigt att åka upp och ner för grusbackar med crossen, det kan jag ta. Och även att min cykelkondis inte är så väldans mycket att hurra för för tillfället. Det beror ju helt enkelt på att jag inte har cyklat så mycket på sistone. Men när jag, trots inhalerande av medicin innan vi stack hemifrån, blev tvungen att stanna ovanför en backe kippandes efter luft och med tårarna sprutande, det är inte ok. På måndag är det jag som ringer vårdcentralen och ser till att få en annan medicin, för Bricanylen hjälper inte. Det var fruktansvärt otäckt när hela bröstet bara drog ihop sig och jag fick panik när jag inte fick luft. Panik ihop med en puls på ca 95% av max är en dålig kombo. Därav tårarna. Både av ilska för att det gick så dåligt, och av rädsla eftersom jag inte fick luft. Sen fick vi försöka dra ner på intensiteten lite. Det är svårt när det går upp och ner hela tiden. På grusväg. Men det var skönt att komma ut och få lite frisk luft, även om det blev onödigt blött innan vi var hemma. Det blev en tur på 1½ timma åtminstone, och med en snittpuls på närmare 90% så kändes kroppen ganska trött sen… 2013-10-05 11.08.01 2013-10-05 11.08.21 2013-10-05 11.09.23