Etiketter

,

Jahopp då var första dagen av 30 avklarade. Det har gått i ett kan man säga… I korta drag har min dag sett ut såhär:

 • 4:15 Uppstigning (och idiotförklarad av mannen) och förfrukost
 • 4:45 Avfärd mot gymmet och träningspass nummer 1
 • 6:00 Hem och duscha, äta lite och iväg till jobbet
 • 8:00 Frukost
 • 11:00 Lunch
 • 14:00 Mellis
 • 16:30 Hem från jobbet
 • 17:00 Kvällsmat
 • 17:30 Provcykling av tempocykel
 • 19:15 Balansboll på gymmet
 • 20:30 Kvällsmål

Så ni som eventuellt oroar er för att jag äter för lite nu när jag går på ”diet”, gör inte det… Jag äter bara nyttigare än vanligt. Och typ hela tiden. Ja och däremellan har jag ju jobbat en smula också. Nu är jag trött och borde sova, för morgondagen kommer gå i ungefär samma tempo. Men först måste jag nog hinna plugga lite också. Och kanske vika lite tvätt. Och fixa matlådor till i morgon. Och förmodligen en del annat också som jag har förträngt.