Etiketter

, ,

Satt idag på lunchen och dagdrömde. Drömmer mig bort bland fina cyklar. Dyra cyklar. Nästa säsong ska jag tävla tillsammans med Stockholmslaget CK08 damelit. Kolla vilka snygga brudar:

Foto: Johan Honk

Foto: John Honk

Jag hade tyvärr ingen möjlighet att vara med på fotograferingen, lite för långt att åka till Sthlm bara pga det. Dessutom är det ju mycket roligare att vara hemma och ha barnkalas. Typ.

Men det här betyder ju också att jag måste (jo måste) ha en tempocykel tills det är dags för säsongsstart. Jag vill ju inte bli tvungen att avstå en massa tävlingar, bara för att det är tempolopp. Och eftersom tempo inte är en av mina styrkor (vilka nu det är), så måste jag ju ha bra material för att underlätta så mycket som möjligt för mig själv. Ni ser, jag MÅSTE  ha en tempocykel. Ikväll ska jag iväg och provcykla en Scott Plasma 20. Den ligger ute på Blocket, och finns i Örebro, så jag passar på att testa storleken. Sen är risken rätt stor att jag beställer en ny av årsmodell 2013 (den på Blocket är från 2010) från Tysklandet där det var oförskämt bra pris. I Sverige kostar den drygt 31.000 kronor, i Tyskland finns den för knappt 19.000 kronor inklusive frakt. Nästan så bra att jag känner mig tvungen att köpa…

Mmm vilken skönhet...

Mmm vilken skönhet…