Etiketter

, ,

Den här veckan blir det mycket träning. Jag har ingen beredskap och tjejerna är hos sin pappa, så då är det bara att köra på. Imorgon tisdag kör jag dessutom igång en månad med Fitnessfighten igen. Sist jag gjorde det var i maj förra året, och det funkade så himla bra! Nu kommer jag inte anmäla mig, utan köra det på egen hand. Jag har ju både kostprogrammet och alla träningsprogram, så det verkar onödigt att betala pengar för det igen.

Det här innebär ju att det blir minst en timmes träning per dag. Men programmen är gjorda för att kunna köras varje dag, övningarna varierar och det är mycket fokus på funktionell styrka och hållning. Mellan styrkeövningsblocken lägger man in 10 min konditionsträning på hög puls. Anledningen till att jag gör det här just nu är att jag tänkte att det vore trevligt med lite tightare kropp när det vankas Thailandsresa. Och så passar det ju bra nu när jag inte cyklar så mycket. Resten av säsongen är det svårt att få in 60 min extra träning varje dag, utöver cyklingen. Och dessutom riskerar jag att prestationen blir något lägre när jag går på ett lägre kaloriintag. Men nu känns det helt ok om jag inte presterar på topp!

Måndag 23/9 – 60 min Kondisrundan (cirkelpass på gymmet) + 20 min yogachallenge

Tisdag 24/9 – 60 min styrketräning (FF#1) + 20 min yogachallenge + 45 min Balansboll (klass på gymmet)

Onsdag 25/9 –  60 min styrketräning (FF#2) + 20 min yogachallenge

Torsdag 26/9 – 60 min styrketräning (FF#3) + 20 min yogachallenge

Fredag 27/9 – 60 min styrketräning (FF#4) + 20 min yogachallenge + 60 min intervaller cykel

Lördag 28/9 – 180 min distanspass cykel + 30 min styrketräning (FF#5) + 20 min yogachallenge

Söndag 29/9 – 60 min styrketräning (FF#6) + 20 min yogachallenge

.facebook_-1929478463