Etiketter

, , ,

Kondisrundan stod på schemat idag. Och det är alltså inte, som Lindas käre hälft trodde, nån form av lugnt pensionärsgympapass. Ganska långt därifrån faktiskt. Men det är vanlig hederlig cirkelgympa i ett hejdundrande tempo. Typ 12 stationer, 2×30 sekunder på varje station, med 30 sekunders vila emellan. Jag kom hem från jobbet klockan fem, kände mig rätt tom på energi, så trots att jag visste att jag inte borde äta mat så tätt inpå passet (som började kl sex), så åt jag en matlåda. Varför jag inte nöjde mig med en shake, eller en banan och ett glas mjölk, är en gåta. Men jag åt alltså pannbiff, pasta och wokgrönsaker. Resultatet blev att allt mitt blod förflyttade sig till magtrakten för att försöka ta hand om maten, och inget blod stannade kvar uppe i huvudet. Det blev inte så bra. Burpees och andra former av hoppandes mellan golv och tak gjorde att det började dansa svarta fläckar framför mina ögon samtidigt som jag blev yr och fruktansvärt illamående. Lite samma känsla som när jag jagar KOM:s i långa uppförsbackar på cykeln. Obehagligt var det, så jag satte mig faktiskt ner en stund och passade på att ta lite suddiga kort på Marit och Linda istället. Nu, såhär dryga två timmar senare mår jag fortfarande lite halvrisigt. Men men, lesson learned, inte äta mat så tätt inpå ett maxpulspass…

2013-09-11 17.44.47

Daniel instruerar Linda och Marit.

Daniel instruerar Linda och Marit

 

Marit hoppar groda ;)

Marit hoppar groda 😉

2013-09-30 18.33.57-1

Kvällen har ägnats åt att fixa matlådor till imorgon. Man skulle ju kunna tro att Fitnessfighten innebär att man inte ska äta så mycket, men inget skulle ju kunna vara mer fel… Så det krävs en del planering för att inte helt plötsligt stå där och vara hungrig och inte ha nåt att äta. Då är det lätt att trilla dit på en macka eller nåt onyttigt!

En stor påse kommer lastad med matlådor!

En stor påse kommer lastad med matlådor!