Etiketter

, , ,

Jeeezzus vad trött jag är idag! Det blev så väldigt mycket av inspirerande samtal och information på kvällskvisten igår, så när jag skulle sova var jag på tok för uppe i varv. Allt handlade ju om cykling såklart. Både vad gäller tävlande och motionslopp med SubXX.

Jag skulle ju (precis som så många andra) bojkotta Vätternrundan nästa år. Det beslutet kändes bra. Jag kände mig inte jättesugen på att köra loppet nästa år. Dels pga att det kostar väldigt mycket pengar som man kan lägga på andra roliga cykellopp istället. Dels pga att det har känts väldigt rörigt med anmälningar. Och dessutom är det ju sjukt långt och rätt tråkigt. Kände att det skulle vara skönt med en cykelsäsong där man inte måste jaga mil på det sättet som man måste inför VR, om man ska göra en vettig tid. 2015 är en ”klassiker” tillsammans med Marit och Linda inplanerad, så då hade jag tänkt mig en comeback. Men nu fick jag alltså tänka om igår kväll. Det kommer bli en satsning i form av SubXX Team Bianchi. Så coolt! Och så snabbt, snyggt och säkert vi ska köra! 20 brudar på under 8 timmar, det blir nåt att berätta för barnbarnen om! 🙂 Och nu måste jag alltså påbörja mitt arbete mot ett säkerhetsnålsfritt Vätternrundan…

Vad gäller min elitsatsning (herregud hur seriöst låter inte det då?!) nästa säsong, så vet jag inte så mycket själv än. Men det kommer också bli riktigt bra, så mycket känner jag på mig.

dreams