Etiketter

, ,

I morse krävdes det lite övertalning för att ta sig ur sängen. Det var varmt och skönt under täcket, jag var trött och Per gjorde ingen ansats till att göra mig sällskap till gymmet. Det som ändå talade för att jag borde gå upp var att jag inte var sådär sjuuukt trött som man kan vara ibland (jag somnade rätt skapligt igår kväll), plus att jag dessutom var riktigt sugen på att styrketräna.

Nu hann jag väl inte vara där så länge som jag hade tänkt mig. Ynka 30 minuters träning blev det innan beredskapstelefonen ringde och jag blev tvungen att åka till jobbet istället. Jaja, 30 minuter är bättre än inget. Och ikväll ska jag testa på ”Kondisrundan” för första gången. Cirkelpass brukar vara ruskigt jobbiga, så jag får nog min beskärda del av träning ändå idag…

Morgonens roligaste var nog ändå att någon verkar ha varit på gymmet med lite konstigt fokus. Det låg två tuggummipapper på golvet vid roddmaskinen, typ hubbabubba. Och under en av maskinerna låg nåt som såg väldigt mycket ut som sockerkakssmulor. Ny träningsdiet?

Sockerkakssmulor?

Sockerkakssmulor? Ok, de syns inte så bra mot det prickiga golvet, men det var rätt mycket 😀

Dubbla megatugummin i munnen när man sitter på roddmaskinen måste ju vara optimalt...

Dubbla megatugummin i munnen när man sitter på roddmaskinen måste ju vara optimalt…