Etiketter

, ,

Hej hej hallå, är det nån som har sett till min kondis? Sågs senast strax före förkylningen som drabbade mig för ett par veckor sedan… Hittelön utlovas till den som kommer med tips som leder till att den återfås.

Jo jag var ju på ”Kondisrundan” nu ikväll. Ett vanligt hederligt cirkelpass. Och precis lika kräkjobbigt som jag hade räknat med. Det blir ju lite vad man gör det till, men hela grejen är ju att man ska ge precis allt. Och det gör man ju. För det är ju andra närvarande om nu ens egen motivation skulle svika. Daniel var bra på att härja på mig också om jag gick ner i tempo. Skönt med ca 45 min på maxpuls. Kommer sova gott i natt och vara härligt mör i kroppen imorgon när det är dags att rulla runt på balansbollen igen.

Nu är det dags för Skype-möte med ett gäng goa ”subbor”. Planer ska smidas!

efterlysning