Etiketter

, , , , ,

Eller som vi brukar säga: ”Vi är tjejer men löper ändå…”

Det blidde ingen cykling igår. Jag hade för lite motivation och inget sällskap. Dessutom hade jag en hel del pluggande som behövde göras. Jag läser ju kursen ”Kost vid träning” på halvfart och distans. Soft! Tänkte jag när jag sökte kursen. Men när jag började räkna lite på det, så är ju inte halvfart så himla lite ändå. Åtminstone inte när man samtidigt ska jobba sina vanliga 40 timmar i veckan, träna, umgås med familjen och allt det där vanliga. Det rör sig ju alltså om 20 timmar till i veckan som man ska grotta ner sig i böckerna. Tur det är intressant och kul! Och att inte allt är helt nytt, för då hade det blivit svårt.

Så det blev alltså ingen cykling igår. Men idag pallrade jag mig iväg till Norvalla för att träffa tjejerna i Hannas löpgrupp. Skönt och jobbigt som vanligt. Löpning uppblandat med styrketräning med egna kroppen som motstånd. Precis vad man kan önska såhär en söndageftermiddag. När jag kom hem körde jag dag 3 i den ”30 Day Yoga Challenge for Beginners” som jag hängde på i fredags. 20 minuter yoga om dagen i 30 dagar. Jag kommer vara som ny sen! Eller åtminstone liiiite mjukare hoppas jag. Tur att jag inte har nån spegel där jag hålls. Nu kan jag fortfarande lura mig själv att jag gör precis som hon ormmänniskan som försöker instruera mig via YouTube… Det är också anledningen till att ni inte får någon bild på mig när jag yogar. Ni får hålla tillgodo med en av bilderna Hanna tog på löpgruppen idag. Jag ser ju rätt muppig ut, men det bjuder jag på.

Jag, Elin och Linda (foto: Hanna Fridhamre)

Jag, Elin och Linda (foto: Hanna Fridhamre)