Etiketter

, ,

Senaste 12 timmarna har jag lyckats klämma in en nygammal och en ny träningsform. Igår kväll var jag och Linda på balansboll. Det var länge sen sist. Bra coreträning, men det blev även svettigt och pulsen fick gå upp några gånger. Mest otränad var explosiviteten i jumpsquats. Känns lite i rumpan idag. Gött! Balansen var bättre än väntat, så inga snygga avrullningar med blåmärken som resultat.

I morse ställde jag klockan lite tidigare för att hinna med ett pass nybörjaryoga hemma i vardagsrummet. YouTube är grymt, finns massor med olika pass att välja på. Förut var man ju tvungen att köpa en dvd, eller varför inte en vhs med nåt pass på och hoppas på att det var nåt att ha när man kom hem. Allt var inte bättre förr… Nu kan man välja och vraka precis som man vill. I morse valde jag det här passet. Det var lagom oavancerat för mig, men gud vilket skönt sätt att starta dagen på! Jag ska försöka få in en rutin på att göra det här åtminstone några gånger i veckan. Min stela tantkropp kommer tacka mig för det.

Såhär mjuk och fin var jag i benen i morse...

Såhär mjuk och fin var jag inte i benen i morse…