Etiketter

Så, nu är det slut på vilan. Det passade väldigt bra med total vila förra veckan eftersom jag dras med en envis förkylning. Jag är bättre nu, mest snorigheten kvar, och lite seg rethosta, men jag börjar lite försiktigt så får vi se hur det går. Jag startar nu upp ”övergångsperioden” på 6 veckor där jag kommer fokusera på att ha kul, må bra, träna lite mer klasser på gymmet, testa på lite yoga och bara köra det som jag känner för. Snart nog är det dags att börja bygga upp cykelformen igen inför nästa säsong, men inte riktigt än.

Måndag 16/9 – 90 min lugn cykling med Linda

Tisdag 17/9 – 45 min Balansboll (klass på gymmet) + 30 min yoga

Onsdag 18/9 – VILA

Torsdag 19/9 – 60 min styrketräning (morgonpass) + 60 min Fitnessbox (klass på gymmet)

Fredag 20/9 – VILA

Lördag 21/9 – 90 min cross i skogen

Söndag 22/9 – 30 min yoga

smile