Etiketter

, , , , ,

Inte för att vi har nåt större hopp om att hitta den, men det är ju värt ett försök här med…

Någon gång under veckan har någon varit in i vårt förråd och stulit Pers cyclocross. Vi vaknade båda två av ett ljud som förmodligen var förrådsdörren, någon natt under veckan, troligtvis typ tisdag till onsdag eller onsdag till torsdag. Men vi upptäckte det inte förrän nu ikväll. Det sjuka är att den var utan hjul. Hjulen hängde i en hjulväska i en annan del av förrådet. Bredvid hans cykel stod min. Med hjul. Men den fick stå kvar. Dessutom hängde en hjulväska till med ett par mycket billigare extrahjul på samma krok som hans hjul. De hänger också kvar. Kan ju knappast vara en slump?!

Det är iallafall en Rose PRO RS-4400 med SRAM Force och Citect 3000S hjul, stl 56.

Stulen