Etiketter

Ny vecka och en lättplanerad sådan ur träningssynpunkt! Jag ska nämligen ha min första planerade totalvilovecka sen jag minns inte när… Men nu känner jag mig rätt cykeltrött (om vi inte snackar fikacykling förstås!), jag är inte motiverad att pressa mig (kändes tydligt idag på tävlingen), jag är förkyld och allmänt sliten. Så nu blir det vila medan jag finslipar på nästa säsongs mål. Sen drar det igång en övergångsperiod innan det är dags att börja bygga upp cykelkroppen för nästa säsong! För det står inte på förrän det är april och dags för säsongspremiär!! 😉

Men under den här veckan tänkte jag försöka göra lite sånt där annat som blir eftersatt och bortprioriterat när man tränar mycket. En storstädning av huset inklusive fönsterputsning står bland annat på schemat. Kul kul… Mina små troll kommer imorgon också, så mest ska jag bara vara mamma tänkte jag. ❤ ❤ ❤

cycling truth