Etiketter

,

På plats i Ramnäs. Banan provkörd ett par varv. Kul bana, men det kommer bli tufft. Det är en backe, den är inte brant, mer en slakmota, och inte så lång – en rätt så perfekt backe i min smak. Men den ska köras 15 ggr och dessutom avslutas loppet med den. Så som sagt, det kommer bli tufft.

Vad gäller min förkylning så är jag mycket bättre. Det blir lite bättre hela tiden. Luftrören är fräschare, halsontet borta och jag har ingen feber. Nu sitter det mesta i näsan och det går ju att fixa med nässpray. Så blir jag inte sämre i natt så kommer jag starta. Sen är det ju bara 22 km så jag borde kunna klara att köra hela. Annars känner jag att målet för i morgon är att starta och köra några varv. Känns det inte bra så kliver jag av, annars försöker jag väl hänga med så gott det går. Det ska bli riktigt spännande, men jösses vad nervös jag kommer vara imorgon! Håll tummarna för mig kl 11.00 imorgon.