Etiketter

, ,

Ryggläge, honungvatten och varma strumpor. Det är lösningen på mina problem. Så det så! Sjukskriven idag och imorgon och hoppas kunna vila mig i form inför helgen. Ska försöka mig på att åtminstone starta båda dagarna. Om jag inte är sjuk förstås!

Men tanken med de här två tävlingarna är i första hand att få träna mina nerver lite, testa hur det är att köra i damelit-klassen och se hur det går till på riktiga tävlingar. Hittills i år har jag kört en träningstävling för tjejer, ett KM i linje och ett KM i partempo. Så det vore fint att avrunda säsongen med två ”riktiga tävlingar”. Det skulle också vara skönt att testa lite inför nästa säsong. Jag är lite i valet och kvalet om jag ska köra master eller elit nästa år. Det beror väl lite på vad målet är också. Vill jag ha chans på medaljer så är ju det självklara valet master. Men å andra sidan verkar ju motståndet vara rätt klent där. Inte klent på så sätt att det är klena tjejer – de som är med är grymma! Men de är rätt få… En bronspeng är ju en bronspeng, men det kan även betyda att du kom sist i klassen. Kör jag elit så blir det bredare motstånd, men jag kommer inte få några medaljer. Det lutar ändå åt att det blir elit. Jaja, det är ett tag kvar till nästa säsong så jag hinner ändra mig många gånger…

Pratade nyss i telefon med bästa Linda. Och jag kände mig genast mycket friskare! Vi smidde härliga träningsplaner och mål inför vintern, nästa år och ända fram till 2015. Vad skulle man göra utan likasinnade kompisar?