Etiketter

, ,

För att vara säker på att inte glömma bort att jag har blev en Tough Viking i söndags så fick jag med mig några souvenirer hem:

  • En stor och fin och rejäl medalj
  • En sjuuuuk träningsvärk i överkroppen
  • Diverse blåmärken och svullnader
  • Topsade öronen imorse och det visade sig att jag fortfarande har lera i hörselgångarna. Så är det någon som känner sig ignorerad så är det nog bara för att jag inte har full hörsel.
  • En rejäl förkylning

Det sistnämnda hade jag gärna varit utan. Jag var orolig för det innan, bli kall och blöt och svettig om vartannat kan ju trigga igång nåt dolt skräp i kroppen, vilket jag absolut inte har tid med eftersom jag ska tävla i helgen. Nu är förkylningen ett faktum, med en hals som mår allt annat än bra. Vore ju nästan lite skrattretande om jag lyckades bli så sjuk så jag inte kan tävla i helgen. Säkraste sättet att bli sjuk verkar åtminstone vara att anmäla sig till cykeltävlingar 😦 .
image

Igår cyklade jag en lite lugnare runda med Lindecyklisterna, tänkte jag skulle försöka skrämma bort halsontet. Tyvärr blev det sämre, så nu får jag byta taktik och vila bort det. Så länge det bara är en förkylning och dessutom utan feber så tänker jag starta i helgen. Det är ju själva tävlingsmomentet jag behöver träna på. Att veta hur det går till före, att hålla nerverna i schack och att komma iväg i starten. Fixar jag sen inte att fullfölja så har jag ändå fått värdefull träning inför nästa säsong. #försökertänkapositivt

Här kan ni förresten via actionkamera hänga med Sportbladets reporter på resan genom en del av hindren på banan.