Etiketter

Det här är sista veckan på den här säsongen/träningsperioden. Det låter lite hårt att säga att cykelsäsongen är över, för så är det ju inte riktigt. Däremot är tävlingssäsongen på landsväg över efter helgen. Och jag som inte ens har börjat tävla… Men på lördag ska det bli ändring på det. Vi får se hur länge jag får vara med innan jag blir varvad och kliva av, men starta ska jag göra iallafall! Och skulle det gå jättedåligt så får jag en chans till på söndag. Sen blir det viloperiod innan det är dags att börja om igen och ta sikte på säsongen 2014.

Måndag 2/9 – VILA

Tisdag 3/9 – 120 min cykling (med Lindecyklisterna)

Onsdag 4/9 – 60 min styrketräning + 60 min cykling (VO2max-intervaller)

Torsdag 5/9 – 60 min styrketräning + 120 min cykling (distans med spurter)

Fredag 6/9 – VILA (reka banan)

Lördag 7/9 – Sista Chansen (21 km)

Söndag 8/9 – Anundsloppet (76 km)