Etiketter

, ,

Efter vändan med halsfluss för dryga månaden sedan har jag till och från fått ont i bröstet när jag tränar och pulsen går upp högt. Jag har upplevt det som att det är tungt att andas. Började fundera över om det kanske var läge att kolla upp det, så det inte är så att jag har nån infektion kvar i kroppen. Eller att det är nåt strul med hjärtat. Jag har ju trots allt lite ”konstiga” pulsvärden. Men när jag tänker tillbaka så hade jag faktiskt jobbigt med andningen en sväng i mars också. Och på vintern när det är kallt och jag cyklar ute så blir det likadant.

Ja hursomhelst så ringde jag faktiskt till vårdcentralen i morse. Jag hade räknat med ett ”Varför ringer du hit, vila dig istället, det finns faktiskt folk som är sjuka på riktigt som vi behöver ta hand om”. Det fick jag inte, jag fick en tid för EKG 2 timmar senare…

Nu har jag varit där och det visade sig att jag faktiskt hade ett hjärta! Och det slog och mådde så bra så bra. Även lungkapaciteten vid utandningsprovet var bra och det lät fint när hon lyssnade på lungorna och hjärtat. Domen blev dock misstänkt ansträngningsastma – ingen högoddsare direkt, det är ju inte som att jag inte har tänkt tanken själv. Så jag fick Bricanyl utskriven och OK på att ut och köra järnet igen.

Nu är frågan bara: Vad ska jag skylla på då?

ok