Etiketter

,

Ikväll var jag på Nora GF:s Combat-pass. Det var grymt länge sen jag körde combat, men under mina år i Eskilstuna så var det verkligen favvopasset! Men det var ju sisådär en evighet sen… Nu var det gratis prova-på-vecka och gratis är ju gott, så då gäller det att passa på!

Det var precis så kul som jag kom i håg. Dock kändes det som att nivån var lite hög för ett första prova-på-pass. Ingen genomgång av teknik på de olika slagen och sparkarna. De flesta kanske har kört combat eller box eller liknande tidigare, men om någon var helt ny så kändes skaderisken rätt stor tyvärr. En kort repetition på vad man ska tänka på och hur man slår de olika slagen/sparkar de olika sparkarna tycker jag hade varit på sin plats. Det var trots allt MYCKET folk där och det är trots allt en gymnastikförening. Ibland var det svårt att höra hennes röst genom musiken också, vilket gjorde att jag var tvungen att koncentrera mig på vad hon gjorde istället för på vad jag själv gjorde. Nu stod jag lite illa till, så det gjorde inte saken bättre.

Summa summarum: Toppenkul pass och Lena är bra som ledare, så egentligen har jag inte så mycket negativt att säga (även om det lät som mycket gnäll…). För min egen del var det ett jättebra pass. För en nybörjare – nja…

Såhär många var vi. Och jag gör nån jättekonstig min, som gör att jag inte såg ut att tycka att var någe kul alls...

Såhär många var vi. Och jag gör nån jättekonstig min, som gör att jag inte såg ut att tycka att var någe kul alls… (foto: Annelie Kammerland)

Det var länge sen jag tog nån såndär fin egobild på mig själv. Så jag passade på idag när jag var svettig och fräsch!

Det var länge sen jag tog nån såndär fin egobild på mig själv. Så jag passade på idag när jag var svettig och fräsch!

Det är tur att jag inte ska cykla med armarna i morgon, för då skulle vi nog ha ett problem…